Både vanorna och julen infinner sig

Nu har jag börjat gå mot rött. Första terminen är snart slut. Barnen har sin sista skoldag imorgon inför jullovet. På jobbet har det tunnats ut en hel del. Julledigheten närmar sig. Känns otroligt att jag redan varit här en termin?! Men jag märker också, med stor glädje, att jag också börjar bli lite varm i kläderna. Jag känner mig inte helt ny längre. Vanor börjar sätta sig och jag känner att en arbetsdag inte alls kräver samma mängd energi som i början. Och så går jag mot rött. Jag vet faktiskt inte när det börja hända – men när jag kom på det så insåg jag att nu e allting faktiskt inte nytt längre. I början på hösten när jag gick från parkeringshuset till jobbet så höll jag alltid på att krocka med folk på trottoaren, gick för nära ibland och väntade noga vida övergångsstället. Alla andra strömmade förbi mig till universitet, till sjukhuset. Men jag, jag stod lydigt kvar när det var rött och förstod inte riktigt från vilket håll alla bilar for. Förenat med livsfara att försöka ta sig ut på egen hand. Men nu, några månader senare har även trafikmysteriet börjat klarna. Ha ha, nu går jag mot rött. Så trevligt!

Efter lovet ser jag fram emot spännande möten med kollegor i CAPABLE projektet och vid ett annat äldrecentrum här på universitetet. Här finns mycket resurser! Till våren ska jag också försöka göra ett besök på amerikanska arbetsterapeuters arbetsterapikonferens och där dessutom frå träffa min vän Ida, som reser in från Sverige. Kul!

God Jul och Gott Nytt År önskar jag med en riktigt amerikansk och fin julsång!