Inte bara forskare

Jag e inte bara forskare. Jag e mamma också. Just nu en mamma som känner sig som en liten, liten lus… Efter en underbar sommardag tillsammans med barnen och deras kusiner kör jag hem genom en ljuvlig skånsk sommarkväll. Två barn somnar snabtt trots en ganska kort resa. Det tredje barnet sitter tyst, och när jag tittar på henne i backspegeln ser jag hur strida tårar rinner ner för hennes kinder. -Åh mamma…, att behöva lämna alla! Mer säger hon inte. Inte jag heller. Vissa dagar känner jag mig inte som en äventyrlig forskare som ska visa barnen en lite större del av världen än kvarteren hemma. Vissa dagar känner jag mig som en liten, liten lus…

Om postdocinaging

En arbetsterapeut med doktorsexamen på väg ut i vida världen. I augusti 2016 väntar ett tvåårigt postdocprojekt om boendefrågor för äldre vid Johns Hopkins University i Baltimore, MD i USA.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Hej Anna! Kul att du hittat hit. Jag försöker fortfarande lära mig hur allt går funkar… Tack för din fina hälsning! /M

  2. Åh, Marianne! Nu har jag hittat fram till din blogg (som jag fram tills nu inte kände till). Så fint och bra och intressant och klokt du skriver. Det ska bli spännande att följa din resa. Stort lycka till!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt