WordPress a la learning by doing

Varför syns det inte? Varför är det Lunds universitets nya grafiska profil på vissa sidor och och den gamla på andra? Och varför syns inte undersidor i mobilen men på datorn?… Jag frågorna är många, men det e också riktigt roligt att försöka få styr på denhär bloggen… Har redan en lång rad med frågor jag behöver maila till blogg.lu.se. Gjorde nyligen ett personlighetstest för att lära mig mer om mina ledaregenskaper. Då fick jag veta att jag är typen som alltid läser manualen innan jag går till handling. Det gällde visst inte i ”få-koll-på-hur-man sköter-en-blogg”-ärenden… Lite mera scoutaktigt: learning by doing!

Hur som helt – syns denna länk? Funkar den?