Annan skola

Idag gäller annan inläsning och andra tentor. Idag ska jag förhoppningsvis ta amerikanskt körkort. Sitter nu på Maryland Vehichle Authorization i Bel Air och väntar på min tur. För att få ta körkort som utlänning måste jag visa upp en hel hög papper, gå en 3-timmars alkohol o narkotikakurs, ta syntest, teoriprov o uppkörning. Idag är det de sista tre delarna som gäller.

-Oups!! Min tur. Jag återkommer!!

Om postdocinaging

En arbetsterapeut med doktorsexamen på väg ut i vida världen. I augusti 2016 väntar ett tvåårigt postdocprojekt om boendefrågor för äldre vid Johns Hopkins University i Baltimore, MD i USA.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Å uppkörningen gick också fint. Det enda jag fick kommentar på var att jag inte hade 10 i 2 -greppet när jag svängde inne på parkeringen. Jag tycker inte att trafiken och körningen är helt okomplicerad här. Med mycket trefiligt och tillåtet att köra om till höger på flerfiliga vägar så krävs en helt annan uppmärksamhet än vad min lilla bilkörning hemma i Skåne krävde… Nåjag, nu har jag iallafall körkortet – nyckeln till att slutligen registrera våra bilar på oss permanent OCH att få ner försäkringspremien. För två bilar betalar vi just nu 183 USD i månaden, dvs ca 1500 kr i månaden…

  2. Det gick bra med synen och teorin. Uppkörningen hade de inte tid för. Tebaks igen på måndag!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt