Firar publikation

Firar att min första artikel efter avhandlingsartiklarna är publicerad.  Känns bra. Dessutom min första i en open access-tidskrift! Nåt jag hoppas helt kunna övergå till under min postdoc-tid. Vi får väl se…

image

Artikeln beskriver hur pass lämpliga våra vanliga bostäder på ordinarie bostadsmarknaden är att åldras i. Över 1000 bostäder har inventeras på miljöhinder med bedömningsverktyget Housing Enabler. Sen har vi simulerat hur lämpliga bostäderna är för en fiktiv grupp äldre personer med olika typer av funktionshinder. Artikeln är en förlängning på den utredning kring bostäder för äldre som jag och CASE-medarbetare med och tog fram 2015. Utredningen hittar du här! CASE delrapport här och sist men inte minst artikeln som firas: A public health perspective to environmental barriers and accessibility problems for senior citizens living in ordinary housing.

 

 

Om postdocinaging

En arbetsterapeut med doktorsexamen på väg ut i vida världen. I augusti 2016 väntar ett tvåårigt postdocprojekt om boendefrågor för äldre vid Johns Hopkins University i Baltimore, MD i USA.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt