Postdoc in aging and housing

Ett projekt kring boendefrågor för äldre i USA och Sverige

Flyttar till Sverige och pausar bloggen

Sedan augusti är jag tillbaka på Lunds universitet, nu som biträdande forskare i gruppen aktivt och hälsosamt åldrande. Mitt postdokprojekt håller på att avslutasoch planerna för nya projekt (eller utveckling av det jag gjort i USA) är i full gång. Boenderådgivningen puttrar på, nu med en webbaserad prototyp tack vare LU innovations stöd. Dessutom är jag aktivitetskoordinator för ett av LU´s tematiska samverkansinitiativ om åldrande, bostäder och social rättigheter. Mycket spännande, du kan läsa mer här om initiativet. I LUs forskningsdatabas uppdateras kontinuerligt min forskningsprofil och där kan du se vad som händer. För från och med nu pausas denna blogg. Vem vet, jag kanske återkommer vid ett annat tillfälle eller med bloggen i en annan skepnad, men för tillfället är det bloggpaus.

Kram Marianne

november 30, 2018

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *