Hejdå till LIVE LiFE teamet

Igår fick jag säga hejdå till det fantastiska teamet som jobbar med pilotstudien LIVE LiFE. Några slutar, andra flyttar lite längre bort (som jag!) och nya på väg in. Med LIVE LiFE har jag lärt mig massor om interventionsforskning och randomiserade kontrollerade studier. För det är jag evigt tacksam.

På mötet igår hade vi mycket att fira. Melissa, vår projektkoordinator kan nu tituleras Dr Hladek, dispterade i veckan. Men vi firar också att artiklen med studieprotokollet är inskickat och att vår 40:e (och sista) deltagare rekryterades igår. -Yay!! Om ungefär 5 månader kan vi börja se på resultaten. Så spännande!!

Jag fortsätter i projektet, men på lite mer distans. Tack o lov för internet, wifi och onlinesamtal 🙂

Eftersom det var min sista dag bjöd jag på lunch. Kycklingpaj, vegetarisk paj och smulpaj till efterrätt. Två små svenska reflektioner…1) Jag var den enda av 10 personer som använde både kniv och gaffel under middagen. Amerikanare klarar sig bra med gaffel. 2) Jag lyckades hitta vaniljsås på IKEA, säljs inte annars i USA. Men det föll heller inte speciellt väl ut hos de som smakade. Jag fick desto mer, som knappt ätit vaniljsås på 2 år!

Hela gänget, gamla och nya. Brevid mig till höger står Sarah. Längst ner till vänster är Melissa och Safiyyah som jag jobbat mest med.