Jag går på kurs

Jag har börjat en postdokkurs som Lunds universitet erbjuder nya forskare. Den är online så det funkar fint även om jag är i Baltimore ett tag till. Jag tror inte att jag hade hoppat på den om det inte vore för at jag lyssnat på Kerstin Fritsches förut. För några år sedan höll hon ett riktigt bra seminarium om hur man kan försöka hitta och utveckla sin egen forskningsprofil. Jag tänkte då, att verktygen vi fick var konkreta och användbara.

Och konkreta tips får vi ta del av även nu. Men jag måste erkänna att onlinekurs inte ligger helt rätt i tiden för mig nu. Jag tror, att i mtt läge skulle jag få mer ut av en campuskurs med gott om diskussioner .Fast vänta lite, den hade jag ju inte fått nåt alls ut av, för den skulle jag ju inte kunna gå… Nåja…

Vill du veta mer om kursen? Här är deras hemsida!

 

Om postdocinaging

En arbetsterapeut med doktorsexamen på väg ut i vida världen. I augusti 2016 väntar ett tvåårigt postdocprojekt om boendefrågor för äldre vid Johns Hopkins University i Baltimore, MD i USA.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt