På plats i min cubicle

Mitt nya skrivbord två år framöver. Denne kub befinner sig i ett landskap med 16 andra arbetsplatser. Heltäckningsmatta på golv och väggar borde innebär hyffsad ljudisolering – men icke! Jag hör när kollegan kliar sig i skägget och sannolikt hörde han mitt smaskande när jag åt min lunchmacka. Men jag tror att jag kommer bli himlans disciplinerad här iallafall, arbetsmoralen är hög här inne!

IMG_2141

IT-service har dessutom gett mig fantastisk hjälp, så i ett nafs kan jag använda min egen dator och docka, men har fått ny skärm och nytt tangentbord och har access till allt precis som det vore en av husets stationära datorer. Lysande!! I väntan på att två kollegor ska komma hem från skriv-retreat i Florida och bröllopsresa på Hawaii så roar jag mig med att läsa in mig och avsluta lite Lunda-arbete.

Om postdocinaging

En arbetsterapeut med doktorsexamen på väg ut i vida världen. I augusti 2016 väntar ett tvåårigt postdocprojekt om boendefrågor för äldre vid Johns Hopkins University i Baltimore, MD i USA.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt