Postdoc in aging and housing

Ett projekt kring boendefrågor för äldre i USA och Sverige

Revise and resubmit

Äntligen, kunde jag trycka på knappen. Jag har mindre än en vecka kvar i USA och cirka ett år kvar på mitt postdokanslag. Vissa projekt är avslutade, andra nyss påbörjade. Men så har jag dedär projekten som jag vill stryka från min “att göra lista”, men som aldrig verkar bli helt avslutade. För tillfället har jag fyra manus som jag skickat in till olika vetenskapliga tidskrifter. Då borde jag väl kunna stryka de från listan?? Icke! Efter några månader dyker det upp svar från förlagen och “revise and resubmit” känns ju som en seger, men ändå kan det vara så otroligt mycket jobb kvar att göra… Idag skickade jag in en revison av ett manus, som jag jobbat hur mycket som helst med. Tre granskare hade kommentarer, absolut både positiva och kritiska. Superbrakommentarer tyckte jag, manuset blev helt klart bättre. Men ooo så mycket jobb… Nåja, nu är det iallafall inskickat, och jag kan pusta ut. Iallfall tills de hör av sig igen. Hoppas, hoppas, hoppas de acceptera det. Skulle kännas himla fint att få lov och visa även på min publikationslista, att jag jobbat ganska hårt de senaste två åren…

Jag förstår att det är varmt och torrt och tufft hemma i Sverige. Oroväckande med skogsbränder och eldningsförbud. Här i Maryland har vi det varmt och fuktigt istället. Definitivt ingen brandrisk i skog och mark. Och jag klagar inte, jag älskar värmen!

juli 25, 2018

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *